Kunskap & kompetens

Framtidssäkrar din konkurrenskraft

Mentorskap

Skräddarsytt program för dig som vill mer.

Ett personligt program för dig som företagare/ledare och som behöver en erfaren mentor och sparringpartner för att kunna navigera rätt i en turbulent omvärld. Det är också för dig som är säljansvarig och behöver en driven och erfaren mentor för att säkra bolagets säljmål. Programmet kan även vara för dig som är medarbetare och som är mogen för nya utmaningar eller en ny karriärväg. Få personlig stöttning och få ut lite mer.

BoosterTrain

Utvecklingsresa för företagare.

Hoppa på ditt livs resa. BoosterTrain är upptäcktsresan för dig med ledar- eller säljansvar. Tillsammans skapar vi förutsättningar att lyckas i din roll. Idag och i morgon.

NY onlineutibildning för dig som leder i ständig förändring

Det här är kursen som ger dig konkreta verktyg för att hantera en värld i ständig rörelse. Utbildningen bygger på Ylva M Andersson uppmärksammade bok Leda i ständig förändring som beskriver hur du med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation skapar värde och affärsnytta i din organisation. Utbildningen börjar i januari och sista anmälningsdag är 16 december.

Lyckans Smed

Onlineprogram i självledarskap för ledare.

Är du en ledare som vill utvecklas? Eller ska du ta nästa steg i karriären? Testa vårt onlineprogram i självledarskap och förverkliga dina visioner och mål.